Was- en trimsalon

Helaas is er in de trimsalon geen plaats voor nieuwe klanten.
Er is geen wachtlijst

.

De wassalon

Mocht u uw hond (en) een keertje lekker willen verwennen met een complete wasbeurt dan kan dit! Uw hond wordt hierbij gewassen met speciale hondenshampoo. Deze speciale shampoo tast de natuurlijke vetlaag van de huid niet aan. Mocht uw hond last hebben van een gevoelige/allergische huid dan heb ik hier een speciale shampoo voor welke de huid extra zal beschermen.

Een complete wasbeurt is inclusief nagels knippen indien nodig, anaalklieren leegdrukken en mits de hond dit toelaat een beperkte eenvoudige gebitsreiniging.


De trimsalon

Na mijn opleiding heb ik de cursus hondentrimmen aan het cursuscentrum van het Groenhorst College Barneveld gevolgd en heb ik op verschillende trimsalons stage gelopen. Hierin heb ik veel ervaring opgedaan bij alle soorten en rassen honden met verschillende vachten.  Rekening houdend en kijkend naar de vacht van uw hond(en) en uw wensen kijken we wat hierin mogelijk is.

Een complete trimbeurt bij Thuisdierzorg één op één houdt in trimmen, wassen (muv de plukvachten of alleen in overleg), drogen, nagels knippen en anaalklieren legen (indien nodig). Als de hond het toelaat kijk ik naar het gebit en kan ik indien nodig een eenvoudige gebitsreiniging toepassen. Mochten mij verder tijdens de behandeling bijzondere dingen opvallen dan meld ik dit wanneer u de hond weer komt ophalen. 
 

Breng- en haalservice trimsalon Thuisdierzorg één op één

Mocht u om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid zijn om uw hond zelf naar de trimsalon te brengen of op te halen, dan bieden wij de gelegenheid om dit te doen. Wij bieden deze mogelijkheid tegen een redelijke vergoeding aan in de regio: Brummen, Eerbeek, Dieren, Oeken, Voorstonden en Hall.

  • Halen en brengen straal van 5 km € 5,-
  • Halen en brengen straal van 10 km € 10,-
  • Halen en brengen straal van 15 km € 15,-


De prijzen zijn per adres en dus niet per huisdier. Als u twee honden of meer heeft, betaalt u dus voor één rit. Wanneer u uw huisdier alleen wilt laten halen of brengen, blijven bovenstaande prijzen van toepassing.