Over Thuisdierzorg één op één

Elk dier is uniek

Na tien jaren in de praktijk te hebben gewerkt, groeide mijn wens om met de kennis en ervaring die ik heb opgebouwd een eigen zorgdienst voor huisdieren op te zetten. Net als de mens is geen enkel dier hetzelfde en heeft dus ook ieder dier een andere benadering nodig. Dat is de belangrijkste gedachte achter Thuisdierzorg één op één.Thuisdierzorg één op één bied kwaliteit, betrouwbaarheid en individuele aandacht aan het huisdier en zijn baasje.

Intensieve zorg voor uw huisdier

Daarnaast werk ik in de uitlaatservice met niet al te grote grote groepen honden (maximaal 7 honden tegelijk) wanneer u kiest voor de gezamenlijke uitlaatservice, of bij bv oudere honden of pups is ook één op één mogelijk. Dit om zo veel intensieve zorg en aandacht aan de dieren te kunnen geven, en omdat zo de controle op het algehele welzijn van het dier een stuk hoger is. Deze vorm van werken is geschikt voor alle honden, maar ook voor oudere of zieke honden die wat meer aandacht nodig hebben.

Daarnaast bezit Thuisdierzorg één op één over een eigen omheind uitlaatveld met zwemvijver, waar de honden naar hartelust kunnen rennen en spelen en een duik kunnen nemen in de zwemvijver voor verkoeling. 

Bij de dierverzorging op maat kan ik u bijvoorbeeld helpen met het toedienen van medicijnen aan uw huisdier en kan ik bepaalde gedrags- of gezondheidsproblemen snel signaleren. Ook met andere kleine en grote huisdieren of voor tijdelijke oppasdiensten kunt u bij mij terecht. Al met al biedt Thuisdierzorg dus veel persoonlijke zorg en aandacht voor zowel u als uw huisdier, met recht één op één!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel: 06-53706437