Wist u dat?

 • Thuisdierzorg één op één bewust niet meer dan 6 tot 7 honden per keer in de uitlaatservice meeneemt? Dit om zo de kwaliteit te waarborgen, en te zorgen voor voldoende persoonlijke zorg, aandacht en overzicht. Dat is toch waar iedere hond recht op heeft, dus met recht Thuisdierzorg één op één!
   
 • De bedrijfsauto van Thuisdierzorg één op één voor de uitlaatservice beschikt over zeer veilige transportboxen? Deze beschikken over een brede tralie-afstand voor een optimale ventilatie. Daarnaast zorgt de solide afwerking van de transportboxen voor een zeer veilige bescherming van uw hond tijdens het vervoer. Verder beschikt het vervoersmiddel over een electrisch ventilatiesysteem welke van voorin de auto te besturen is. Deze zorgt o.a. voor een goede afzuiging wanneer de honden hebben gezwommen en hierna weer nat de auto ingaan, en daarnaast zorgt deze voor een goede doorstroom en ventilatie van verse lucht, welke met name bij hogere temperaturen in de zomerperiode erg belangrijk en onmisbaar is! Daarnaast zijn de transportboxen erg hygiënisch door de vlakke oppervlaktes, welke hierdoor goed en gemakkelijk te reinigen zijn. Op de bodem van iedere transportbox ligt een rubberen mat, zodat de honden niet kunnen uitglijden en goed kunnen liggen.  
   
 • Omdat u vaak niet thuis bent wanneer we uw hond (en) op komen halen met de uitlaatservice, werken we met een communicatieschrift. Iedere keer wanneer uw hond is uitgelaten, zullen we hierin een schriftelijk verslag doen hoe het gegaan is. Of er bijzondere dingen zijn, wat uw hond voor behoeftes heeft gedaan, en ook wordt er genoteerd het tijdstip wanneer uw hond is uitgelaten. Mocht u zelf dingen hebben dan kunt u die ook altijd hierin kwijt! Ook voor de dierverzorging op maat werken we hiermee.
    
 • Thuisdierzorg één op één naast uw kleine ook voor uw grote huisdieren kan zorgen? Dus ook voor de zorg van uw paarden, geiten, ezels, kippen en varkens kunt u bij ons terecht!
   
 • Met de jarenlange ervaring vanuit verschillende dierenartsenpraktijken waar ik gewerkt heb, en de nodige opleidingen, Thuisdierzorg één op één ook voor u zieke of oude dieren kan zorgen tijdens u afwezigheid? Denk hierbij aan het ingeven van medicatie, of als uw kat suikerziekte heeft, kan ik insuline spuiten. Dit alles gebeurt op een professionele en vakkundige manier.
   
 • Als blijkt dat uw hond een gevoelige huid heeft, wij hiervoor een speciale shampoo hebben in de trimsalon welke een verzachtende en milde werking heeft voor de huid van uw hond?
   
 • Mocht ik bijzondere dingen opmerken tijdens het trimmen of uitlaten van uw hond, ik dit aan u meldt en indien nodig ik u doorverwijs naar een dierenarts?

  Thuisdierzorg één op één, voor persoonlijke zorg en aandacht voor u en uw huisdier. Wij bieden kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid.