Trimsalon in Brummen

Zoekt u een adres voor een goede trimsalon in Brummen. Bij de was- en trimsalon van Thuisderzorg één op één kunt u terecht voor professionele vachtverzorging van uw hond. Neem contact op voor een afspraak.

Trimmen van uw hond

Een belangrijk onderdeel van de verzorging van uw hond is de vachtverzorging. Bij veel hondenrassen is de vachtverzorging door de hond zelf niet voldoende. De hond heeft hulp nodig van de eigenaar en een trimmer om de vacht in optimale conditie te houden en daarmee huidproblemen te voorkomen. Maak het uitstapje naar de trimsalon onderdeel van het leven van uw hond.

Bij een behandeling in de trimsalon in Brummen wordt uw hond standaard gewassen (muv de plukhonden) en geföhnd. Omdat ik jarenlange ervaring heb als paraveterinair kan ik indien nodig ook de nagels knippen, oren uitplukken, teken verwijderen en anaalklieren uitdrukken. Indien de hond het toelaat kan ik ook een eenvoudige gebitsreiniging geven. Dit alles zit inbegrepen bij een complete trimbeurt.

Bij de trimsalon in Brummen wordt nooit meer dan één hond op een middag getrimd, tenzij het meerdere honden zijn van dezelfde eigenaar. Dit om zo voldoende tijd en aandacht aan uw hond te kunnen besteden, en omdat ik er niet van hou om fabrieksmatig te werken. Nadat uw hond klaar is, bel ik u om te laten weten dat u de hond weer kunt komen ophalen. Mocht ik tussentijds tijdens de behandeling rare dingen tegenkomen, dan bel ik u eerder om dit te melden.  

Lees hier meer over de trimsalon van Thuisdierzorg één op één in Brummen.

Wassen van uw hond

In mijn hondentrimsalon in Brummen kunt u met uw hond ook terecht voor een complete wasbeurt. Met speciale hondenshampoo worden huidirritaties voorkomen, want deze tast de natuurlijke vetlaag van de hond niet aan. Heeft uw hond last van een gevoelige of allergische huid, dan gebruik ik een shampoo die de huid extra beschermt en verzacht.

Meer informatie over de hondentrimsalon in Brummen of neem contact op voor een afspraak.