Uitlaatservice Brummen

Bent u niet in de gelegenheid om uw hond uit te laten? Thuisdierzorg één op één kan uw hond zijn nodige beweging geven en uw hond voor u uitlaten. De uitlaatservice van Thuisdierzorg één op één uit Brummen haalt uw hond bij u thuis op voor een flinke wandeling in het bos ( of na overleg evt. voor een blok om vanuit huis) en brengt hem of haar daarna voldaan weer terug.

Uitlaatservice met de groep mee

Uw hond kan gezellig met de groep mee en tijdens het uitlaten met de andere honden spelen en ravotten.Tijdens de wandeling kan uw hond lekker rennen en spelen en als hij goed luistert mag hij ook loslopen. Voor het welzijn van de hond is het belangrijk dat hij regelmatig met andere honden kan spelen. Sociaal contact met soortgenoten is positief voor de lichamelijke en geestelijke conditie van uw hond.

Thuisdierzorg één op één bezit tevens over een eigen omheind uitlaatveld met zwemvijver. Voor honden die niet los kunnen lopen of oudere honden en pups die (nog) niet zoveel intensief achter elkaar mogen of kunnen wandelen, is dit een ideale oplossing.

Maak een afspraak

Uitlaatservice individueel 

Ook als uw hond niet meer de beste conditie heeft, is onze uitlaatservice in Brummen een oplossing. In plaats van een wandeling van een uur, kunnen wij uw hond ook uitlaten in zijn vertrouwde omgeving. We gaan een blokje om, zodat de hond zijn of haar behoefte kan doen en een frisse neus kan halen. Deze korte uitlaatservice is met name geschikt voor honden die ziek of wat ouder zijn en naar verhouding wat minder lichaamsbeweging nodig hebben.

Uitlaatservice in Brummen en omgeving

Als Thuisdierzorg één op één uw hond(en) ophaalt gaan we voor een wandeling naar het bos, of we gaan met de groep naar ons eigen omheinde uitlaatveld. Om een goede kwaliteit te kunnen waarborgen, en omdat wij vinden dat iedere hond recht heeft op voldoende zorg en aandacht, nemen wij per groep niet meer dan maximaal 7 honden tegelijk mee. 

Natuurlijk kunnen we op uw verzoek de hond uitlaten in een gebied naar wens, in overleg is veel mogelijk.

Aanmelden voor de hondenuitlaatservice

Thuisdierzorg één op één kan uw hond uitlaten op vaste dagen en tijden, bijvoorbeeld als u aan het werk bent. Maar ook voor tijdelijke periodes, bijvoorbeeld gedurende uw vakantie, biedt onze uitlaatservice in Brummen en omgeving uitkomst. Als u meer informatie wilt of zich wilt aanmelden, neem dan contact op om een afspraak te maken.

Bij een eerste afspraak met de uitlaatservice maken we kennis met elkaar en met uw hond. Daarna vullen we samen de overeenkomst in, kunt u uw vragen stellen en bespreken we uw wensen en de bijzonderheden van uw huisdier. Uiteraard komt ook het gedrag van de hond ter sprake, hoe gedraagt hij zich bij vreemden, naar andere dieren en in een natuurlijke omgeving. Ook bespreken we hoe we uw hond thuis ophalen als u niet thuis bent.

Uitlaatservice Brummen door Thuisdierzorg één op één, persoonlijke zorg en aandacht voor u en uw huisdier, dus met recht één op één!

Bel vandaag nog voor een afspraak.

Bekijk ook wat Thuisdierzorg één op één nog meer voor u kan betekenen.