Verzorging van uw konijn aan huis

Natuurlijk bent u dol op uw konijn, cavia of hamster. Tijdens uw vakantie brengt u uw knaagdier dan ook liever niet naar een dierenpension, want dit brengt onvermijdelijk stress met zich mee. En als u ook de buren niet wilt of kunt belasten met de zorg, dan komt Thuisdierzorg één op één bij u thuis om uw konijn of knaagdier te verzorgen.
 

Konijnenverzorging aan huis

Knaagdieren zijn gevoelig voor stress en blijven het liefst in hun vertrouwde omgeving. Gaat u met vakantie of een weekendje weg, dan kom ik bij u thuis om uw konijn aan huis te verzorgen.

Zelf heb ik vroeger altijd konijnen en hamsters gehad. Ook tijdens mijn opleiding heb ik me nog verder gespecialiseerd in het houden en verzorgen van alle soorten knaagdieren. Daarnaast heb ik tien jaar lang als paraveterinair in de dierenartsenpraktijk gewerkt. Daar heb ik veel ervaring opgedaan en kennis gemaakt met alle mogelijke aandoeningen bij knaagdieren. Hierdoor kan ik eventuele afwijkingen in de gezondheid van uw knaagdier snel opmerken. Ook bij uw oudere knaagdieren kan ik, indien nodig, extra intensieve zorg verlenen.
 

Maak nu een afspraak

 

U kunt bij Thuisdierzorg één op één ook terecht voor
 

  • Uitlaatservice
  • Dierverzorging op maat
  • Was- en trimsalon