Dierverzorging op maat

Met een gerust gevoel op vakantie

Gaat u een paar dagen op vakantie of bent u om een andere reden tijdelijk niet in staat om voor uw huisdieren te zorgen? Geen probleem, Thuisdierzorg één op één kan uw deze zorg uit handen nemen.

Uw huisdier kan gewoon in zijn vertrouwde omgeving blijven, want ik kom langs om uw dier(en) te verzorgen. Denk hierbij bv aan de kat, ik kan de kattenbak verschonen, vers eten en water geven etc. Maar ook bij andere kleine huisdieren kan ik de zorg van uw overnemen.

Hiernaast onderscheidt Thuisdierzorg één op één zich doordat zij naast kleine ook voor uw grote huisdieren kan zorgen indien nodig. Dus ook voor bv uw paarden, ezels, geiten, kippen, ganzen noem maar op kan Thuisdierzorg één op één u deze zorg uit handen nemen.

Toedienen van medicatie

Soms heeft uw dier iets opgelopen waarvoor medicatie nodig is. Het kan soms best lastig zijn om een dier iets in te geven, met name bij katten wil dit nog weleens problemen geven. Met de jarenlange praktijk ervaring en veterinaire achtergrond die ik heb, ken ik alle trucjes van kat en hond om zijn medicatie te ontlopen inmiddels wel. Ook bv katten of honden met suikerziekte kan ik tijdens u afwezigheid insuline spuiten, zodat u er toch met een gerust hart even tussenuit kunt!

Nu een afspraak maken

Tijdens het intake/kennismakingsgesprek zullen we alles goed doorspreken en zal ik inspelen op uw wensen en die van uw huisdier.