Gastenboek

Lees wat anderen zeggen of laat zelf een berichtje achter

Hieronder kunt u de berichten lezen die in het gastenboek zijn achtergelaten.

Laat ook een bericht achter

M. v K schreef op dinsdag 18 juni 2024 om 15:30

Vanwege het verlies van onze hond waar we veel moeite mee hebben zijn we terecht gekomen bij Hanneke.
Ze heeft veel tijd genomen om naar ons verhaal te luisteren en dankzij professionele achtergrond + persoonlijke ervaring had ze goede inzichten voor ons. Daarnaast veel erkenning.
We vonden het een erg fijne sessie in een rustige omgeving, met veel ruimte voor ons verdriet. We zouden iedereen aanraden die met verdriet zit om naar Hanneke te gaan. Al is het voor een stukje erkenning en dat je verdriet er mag zijn. Nogmaals heel erg bedankt voor je tijd en de goede begeleiding.

Gerda schreef op donderdag 25 januari 2024 om 14:50

Als ik soms verlegen zit met de zorg voor mijn dieren dan kan ik Hanneke bellen.
Hanneke is zeer deskundig en betrouwbaar en kan met allerlei dieren overweg. Honden, paarden, katten enz.
Ze is ook echt lief voor dieren.
Ik ben blij met deze mogelijkheid.

Sue de Vreugd schreef op donderdag 28 december 2023 om 12:12

In het begin heeft Hanneke een paar dagen in de week onze Labrador uitgelaten, maar dit werden al snel vijf dagen. Onze hond gaat met het grootste plezier met haar mee, als zij de auto hoort is het gelijk kwispelen en hoe dichterbij ze komt hoe harder. De zwemvijver vind zij heel fijn en niet alleen in de zomer, en het speelveld is een geweldige plek om te kunnen spelen en ravotten. Onze hond is nu wat ouder en Hanneke houd hier ook rekening mee, oa door met een speciale loopplank in het busje te komen. Hanneke laat het de baasjes ook weten als zij iets aan de hond merkt qua gezondheid of gedrag. Ik heb nooit eerder een uitlaatservice meegemaakt met een eigenaresse die zo veel kennis van haar vak heeft, petje af. Honden die bij Thuisdierzorg één op één komen, gaan met veel plezier naar Brummen om te spelen met al hun vriendjes!

Femke van der Zalm schreef op donderdag 12 oktober 2023 om 17:59

Hele lieve en professionele dame die goed voor onze kat en ons konijn heeft gezorgd tijdens onze vakantie. Toen we terugkwamen reageerden de dieren alsof wij niet weg waren geweest; wat een erg goed teken is. Fijn ook dat de dieren in hun eigen omgeving konden blijven. Echt een aanrader!

Paul & Claire schreef op woensdag 20 september 2023 om 21:14

Lotta, onze middenslag Schnauzer, was nog ternauwernood het puppy stadium ontgroeit toen ze kennismaakte met Hanneke. Al 8 jaar staat ze elke dinsdag op de uitkijk voor haar wekelijkse potje ravotten met "de andere honden". Hanneke is haar grote favoriet. Dat snap je ook als je ziet hoe ze met elkaar omgaan. Hanneke is altijd zeer betrouwbaar met afspraken, je kan zonder enige zorg de hond thuis achterlaten. Fijn voor Lotta en voor ons!

Peter en Sylvia schreef op vrijdag 21 april 2023 om 16:20

Hanneke heeft voor de eerste keer op onze katten gepast, en wij hebben het zeer positief ervaren.Geen stress meer om ze weg te brengen naar pension en ze heeft ze goed verzorgd.
Hadden we jaren eerder moeten doen.

Agnes Eijckelhoff-Sandman schreef op dinsdag 27 september 2022 om 18:01

We kennen Hanneke al jaren. Vroeger trimde ze onze Golden Retriever, Bo, waar hij uitgebreid van genoot. Alles was altijd weer tip top in orde. Voor ons was er geen twijfel om deze grote dierenvriend te vragen als uitlaatservice voor onze hond Yogi. Elke maandag staat hij met smart op haar te wachten. Ook voor ons is het erg fijn dat we weten dat hij in goede handen is, er lekker met hem gewandeld wordt en alles even gecheckt wordt voordat Hanneke weer weg gaat. Wij zijn erg blij met haar diensten, kennis en warme persoonlijkheid.

Arie Thomassen schreef op donderdag 15 september 2022 om 11:06

Hanneke heeft 10 dagen voor ons paard gezorgd tijdens onze vakantie. We kregen regelmatig berichtjes dat alles goed ging inclusief leuke foto’s. Hanneke is een fijn persoon om mee te communiceren. Ze stelt je gerust. Wij waren dik tevreden en zullen de volgende keer graag weer gebruik maken van haar diensten.

Els schriemer schreef op dinsdag 17 mei 2022 om 19:30

We zijn een weekje weggeweest en Hanneke heeft al die dagen voor onze katten, kipjes, planten en de plantjes in de kas gezorgd. Iedere dag kregen we een update of een foto toegestuurd. Zo fijn! Met een gerust hart konden we genieten van onze vakantie. Hanneke besteed echt aandacht aan alles en de katten waren tevreden. Zelfs onze demente kat is niet weggelopen, maar zat iedere dag lekker even op schoot te kroelen bij haar.
volgende keer vragen we Hanneke weer. We zijn heel erg tevreden en blij met haar.
Toen ons Guusje nog leefde kwam zij altijd bij Hanneke om getrimd te worden, Guusje vond het altijd een feestje.

Romy schreef op zondag 1 mei 2022 om 14:58

Hanneke heeft een midweek voor mijn katten gezorgd tijdens mijn vakantie. Elke dag kreeg ik zoals afgesproken een uitgebreide update en foto’s van de katten. Ik merk dat zij ze veel aandacht heeft gegeven en goed heeft verzorgd. De katten waren relaxt en vrolijk toen ik weer thuis kwam. Had vanaf het begin af aan een goed gevoel bij haar en zou zeker nogmaals bij haar terugkomen!

Meria van Emmerik schreef op vrijdag 29 april 2022 om 15:46

Hoi Hanneke. Wat was mijn Maine Coon kat Ceesje rustig bij thuiskomst! Geweldig! Jij hebt dus echt iets speciaals. Ik durf ceesje graag nog een keer voor wat langer aan je toe te vertrouwen na de zomer. Mits corona geen roet in het eten gaat gooien. Warme groet, Meria

Paul Steverink schreef op maandag 4 april 2022 om 18:00

Wij kennen Hanneke al jaren,eerst met ons hondje Floortje, en toen met ons hondje Pim, wat heeft Hanneke hem altijd mooi getrimd en wat was ze gek met Pim.
Groot was ons verdriet toen onze lieve Pim ziek werd en we hem moesten laten inslapen,wat hadden we een verdriet, maar ook hadden we heel veel steun van onze lieve Hanneke, ze belde,ze stuurde een kaartje, wat leefde ze met ons mee net of het haar hond was, zo ontzettend lief.
Ze leeft zo met de mensen mee,nogmaals heel hartelijk bedankt.
Ze is zo geschikt voor het vak rouwverwerking bij dieren.
We hebben nog steeds heel fijn contact met haar en zit in ons hart❤️
Lieve groet de p’tjes uit Steenderen.

Els schreef op woensdag 2 februari 2022 om 15:19

Hanneke komt al jaren bij ons en verzorgt onze pony’s wekelijks en onze kat als we even weg zijn. Dat voelt heel prettig, Hanneke weet wat ze doet en houdt de dieren goed in de gaten. Zo merkt ze alle bijzonderheden op en geeft regelmatig zinvolle tips. Fijn om zo’n vertrouwde en betrouwbare dierenvriend in de buurt te hebben!

Bianca schreef op donderdag 16 december 2021 om 17:29

Hanneke heeft vandaag de nagels van onze hond geknipt. Ze neemt echt de tijd om de hond op zijn gemak te stellen. Ze weet wat ze doet en daardoor was het zo gedaan wat prettig is voor de hond. Prettige sfeer voor hond en baas. Ga zeker vaker gebruik maken van de diensten van Hanneke

Erna Koolhof schreef op maandag 1 november 2021 om 18:10

Wij wonen in Oostenrijk en wegens ons 40 jarig huwelijk zijn wij naar Nederland gegaan om dit te vieren met kinderen en kleinkinderen. Onze hond een 4 jarige labrador was ook mee en via onze dochter in de Steeg kwamen wij Hanneke op het spoor. Telefonisch al fijn kontakt gehad en de dag voor het feest is ze bij ons op landal greenpark gekomen even kennis te maken en afspraken te maken. Alles is vlekkeloos verlopen en onze hond heeft een heerlijke dag gehad met Hanneke . Jammer dat wij hier niet wonen qua uitlaatservice anders hadden wij zeker Hanneke vaker om een dienst gevraagd.

Joyce schreef op dinsdag 28 september 2021 om 20:33

Wij zijn enorm blij met thuisdierzorg één op één, vooral omdat er echt gekeken wordt naar wat jouw dieren nodig hebben! Onze honden worden één keer in de week opgehaald en mogen dan samen spelen op het geweldig grote speelveld van Hanneke. We krijgen altijd een update hoe het is gegaan, of er bijzonderheden zijn en daarnaast leuke foto's en filmpjes. De honden lijken er enorm van te genieten dus we hopen dat Skye & Chuck nog een lange tijd mogen genieten van de leuke speeluurtjes en aandacht van Hanneke!

Hennie schreef op zondag 5 september 2021 om 15:35

Bij de kennismaking met Hanneke Fleur hadden wij direct een goed gevoel, haar kennis en duidelijke liefde voor dieren, het voelde meteen goed!
Nogmaals hartelijk dank Hanneke voor de goede zorgen voor onze kat Babbi afgelopen weekend, wij hebben genoten en Babbi ook.

Groet Hennie

Sylvia van den Top schreef op donderdag 19 augustus 2021 om 09:15

Afgelopen maand heeft Hanneke voor het eerst een week op onze twee jonge katers Jaap en Toet gepast. Dat heeft ze met veel aandacht gedaan. Ik kon dat merken omdat de katers heel voldaan en tevreden waren toen wij weer thuis kwamen. Heel fijn om op iemand als Hanneke te kunnen terugvallen. Gr, Sylvia

Willem van Ommeren schreef op vrijdag 6 augustus 2021 om 13:39

Hoi Hanneke, da's een erg lief kaartje van je. Dan komen de tranen weer in de ogen. We hebben zondag mooi afscheid van hem genomen. Tja, jij bent degene die ons 8 jaar geleden samenbracht. Goed van je. Groet Willem van Ommeren

Milou schreef op vrijdag 21 mei 2021 om 19:59

Afgelopen dagen heeft Hanneke voor het eerst voor onze kat en 2 cavia's gezorgd. We waren al een tijdje op zoek naar een betrouwbaar en kundig persoon die onze dieren aan huis kan verzorgen. En we kunnen zeggen dat we die nu gevonden hebben! Met veel liefde, geduld en kundigheid zijn ze verzorgd. Heel fijn als je weet dat je huisdieren in goede handen zijn!

volgende >