Gastenboek

Lees wat anderen zeggen of laat zelf een berichtje achter

Hieronder kunt u de berichten lezen die in het gastenboek zijn achtergelaten.

Laat ook een bericht achter

Bianca schreef op donderdag 16 december 2021 om 17:29

Hanneke heeft Vandaag de nagels van onze hond geknipt. Ze neemt echt de tijd om de hond op zijn gemak te stellen. Ze weet wat ze doet en daardoor was het zo gedaan wat prettig is voor de hond. Prettige sfeer voor hond en baas. Ga zeker vaker gebruik maken van de diensten van Hanneke

Erna Koolhof schreef op maandag 1 november 2021 om 18:10

Wij wonen in Oostenrijk en wegens ons 40 jarig huwelijk zijn wij naar Nederland gegaan om dit te vieren met kinderen en kleinkinderen. Onze hond een 4 jarige labrador was ook mee en via onze dochter in de Steeg kwamen wij Hanneke op het spoor. Telefonisch al fijn kontakt gehad en de dag voor het feest is ze bij ons op landal greenpark gekomen even kennis te maken en afspraken te maken. Alles is vlekkeloos verlopen en onze hond heeft een heerlijke dag gehad met Hanneke . Jammer dat wij hier niet wonen qua uitlaatservice anders hadden wij zeker Hanneke vaker om een dienst gevraagd.

Joyce schreef op dinsdag 28 september 2021 om 20:33

Wij zijn enorm blij met thuisdierzorg één op één, vooral omdat er echt gekeken wordt naar wat jouw dieren nodig hebben! Onze honden worden één keer in de week opgehaald en mogen dan samen spelen op het geweldig grote speelveld van Hanneke. We krijgen altijd een update hoe het is gegaan, of er bijzonderheden zijn en daarnaast leuke foto's en filmpjes. De honden lijken er enorm van te genieten dus we hopen dat Skye & Chuck nog een lange tijd mogen genieten van de leuke speeluurtjes en aandacht van Hanneke!

Hennie schreef op zondag 5 september 2021 om 15:35

Bij de kennismaking met Hanneke Fleur hadden wij direct een goed gevoel, haar kennis en duidelijke liefde voor dieren, het voelde meteen goed!
Nogmaals hartelijk dank Hanneke voor de goede zorgen voor onze kat Babbi afgelopen weekend, wij hebben genoten en Babbi ook.

Groet Hennie

Sylvia van den Top schreef op donderdag 19 augustus 2021 om 09:15

Afgelopen maand heeft Hanneke voor het eerst een week op onze twee jonge katers Jaap en Toet gepast. Dat heeft ze met veel aandacht gedaan. Ik kon dat merken omdat de katers heel voldaan en tevreden waren toen wij weer thuis kwamen. Heel fijn om op iemand als Hanneke te kunnen terugvallen. Gr, Sylvia

Willem van Ommeren schreef op vrijdag 6 augustus 2021 om 13:39

Hoi Hanneke, da's een erg lief kaartje van je. Dan komen de tranen weer in de ogen. We hebben zondag mooi afscheid van hem genomen. Tja, jij bent degene die ons 8 jaar geleden samenbracht. Goed van je. Groet Willem van Ommeren

Milou schreef op vrijdag 21 mei 2021 om 19:59

Afgelopen dagen heeft Hanneke voor het eerst voor onze kat en 2 cavia's gezorgd. We waren al een tijdje op zoek naar een betrouwbaar en kundig persoon die onze dieren aan huis kan verzorgen. En we kunnen zeggen dat we die nu gevonden hebben! Met veel liefde, geduld en kundigheid zijn ze verzorgd. Heel fijn als je weet dat je huisdieren in goede handen zijn!

Corina Hoeve schreef op maandag 26 oktober 2020 om 15:42

Hanneke knipt niet alleen de nagels van de hond, maar ook van onze cavia's. Wie weet hoe cavia's zijn, weet ook dat het enorme stressbommen zijn met dit soort dingen. Maar door de rust die Hanneke uitstraalt en ook door er de tijd voor te nemen, is de klus altijd snel geklaard zonder al te veel gedoe. Heel erg fijn dat we hiervoor ook bij Hanneke terecht kunnen. Top!

Gerdien de Jong schreef op woensdag 12 februari 2020 om 09:52

Kenny, onze Springer spaniël, is altijd happy als Hanneke hem uitlaat. Elke donderdag feest!

Frieda Mulderij schreef op dinsdag 4 juni 2019 om 20:21

Zoë wordt 2 x per week door Hanneke opgehaald om met haar hondenvriendjes te ravotten en te zwemmen. Ze vindt het helemaal geweldig en ik ben heel erg blij dat ze met Hanneke mee mag. Want Zoë heeft een topdag, ook als ik aan het werk ben. Dank je wel Hanneke!!

Natasha Holtrop schreef op dinsdag 5 maart 2019 om 17:56

Mijn labrador Toddie staat altijd te springen als hij weer met Hanneke mee mag. Hij vindt het altijd geweldig om weer met al zijn vriendjes te spelen, in de vijver te zwemmen en lekker rond te rennen op het veld. Hanneke is een echte dierenliefhebber en dat merk je aan alles. Ook met mijn onregelmatige werktijden is het voor Hanneke geen probleem om Toddie af en toe nog een extra dagje op te halen. Ik hoop dat Toddie nog heel veel jaren met jou mee mag gaan!

Miriam Schotpoort schreef op woensdag 6 februari 2019 om 19:20

Onze hond Boas gaat alweer anderhalf jaar met de uitlaatservice van Hanneke mee op dinsdag en donderdag. Hanneke is professioneel en heel lief met de dieren. Spelen met andere hondenvriendjes en in de vijver op een omheind terrein onder haar toezicht. Boas vind het geweldig. En wij ook. Daarna wordt Boas weer veilig thuisgebracht en afgedroogd. Na elke uitlaatservice ligt er een verslag over hoe het die keer is gegaan. Heel leuk en op deze manier is de communicatie erg prettig. De uitlaatservice van Hanneke is een absolute aanrader!!!

Marit en Natasja schreef op zaterdag 22 december 2018 om 12:35

Hanneke verzorgt twee maal per week een uitlaatbeurt voor onze Stafford Jip. Omdat Jip hoogbejaard is en niet meer goed hoort en ziet gaat Hanneke één-op-één een rondje met haar lopen bij ons in de buurt. Dit doet ze uitstekend want Jip gaat graag met haar mee en dat wil ze echt niet met iedereen. We treffen Jip 's middags ook altijd rustig en tevreden aan als we thuiskomen. Het is voor ons als eigenaren van Jip heel fijn om te weten dat ze bij Hanneke in goede handen is!

Marjan en Bé Jacobs schreef op woensdag 11 juli 2018 om 21:57

Top! We hebben een hyper jonge hond, een Heidewachtel en Huggy is zijn naam. Wat mij niet lukt qua verzorging, nagels en zijn voetzooltjes etc. bijwerken lukt Hanneke wel. Wat zijn wij blij met haar! En onze Toller Chico ook. Tot gauw!

Annelies Heijink schreef op dinsdag 3 juli 2018 om 09:54

Hoi Hanneke, wat heb je toch een rust en liefde voor de dieren. Zo mooi om te zien hoe je alle tijd nam om Yeti aan je te laten wennen. En het werkt, want hij liet daarna makkelijk zijn nagels knippen!
Tot de volgende knipsessie! Groetjes Annelies

Linda schreef op woensdag 25 april 2018 om 21:30

Hanneke is fantastisch (lief) voor dieren. Onze kruising Kees brengen we al sinds hij 1 jaar is, bij Hanneke om te plukken. Voor de eerste keer heeft ze hem eerst bekeken en advies gegeven over zijn vacht. Doordat hij een kruising van meerdere rassen is, heeft hij geen standaard vacht. Het is fijn om hem te brengen, maar nog fijner om hem op te halen. Mooi ziet hij eruit en direct zijn zijn nagels, tanden en anaalklieren weer gecontroleerd/behandeld. En Hanneke is altijd geïnteresseerd in zijn wel en wee en ook dat van de baasjes en onze andere dieren. Absoluut een aanrader wat ons betreft!

Sharon van Milligen schreef op donderdag 22 maart 2018 om 14:06

Wat een leuke spontane vrouw is Hanneke!
En wat een liefde en kennis voor het vak! Echt een aanrader en ga zo door!

Liefs Sharon

Els schreef op zaterdag 9 september 2017 om 17:53

Hanneke laat mijn ridgeback sinds een jaar uit. Gewoon vanuit mijn huis. Dat is ideaal voor mijn hond, die een dagje ouder is en niet meer alle dagen zin heeft om een eind te lopen. Wat ik heel prettig vind, is dat Hanneke opmerkzaam én zorgzaam is. Ze laat het altijd meteen weten als haar iets aan de hond is opgevallen en is simpelweg geïnteresseerd in zijn wel en wee. Super, zo'n uitlaatdame!

Elke Velthuis schreef op maandag 12 juni 2017 om 10:47

Balou (chocolade bruine labrador): Als Hanneke mij komt ophalen hoor ik haar auto al van verre aankomen. Ik ga dan vast bij het raam staan kijken en kwispelen want ik ben heeel blij!!! Ik mag dan weer lekker spelen en zwemmen met mijn vriendjes. Als ik haar uit de auto zie stappen ga ik vast bij de deur staan zodat ik zo snel mogelijk mee kan. Ik wordt 3x per week gewoon thuis opgehaald en weer teruggebracht. Dank je wel Hanneke!!
Mijn baasje is erg blij en tevreden met je. Zeker ook omdat haar werkdagen nog wel eens willen veranderen en jij dan erg flexibel kunt zijn.
Daarnaast wordt ik twee keer per jaar geknipt en gewassen.
groeten van Balou en Elke

Carolien schreef op zaterdag 1 april 2017 om 09:21

Wat een service! Robbie wordt opgehaald bij mijn moeder (94), die recent in Brummen is komen wonen. En wordt keurig geknipt weer thuis gebracht. Ondertussen zijn ook de nagels geknipt, zijn de anaalklieren gedaan en is het gebit bekeken. Dan is Robbie tussendoor ook nog uitgelaten. Hanneke belde de volgende dag op om te vertellen hoe het allemaal is gegaan. Wat ons betreft Robbie blij, mijn moeder blij en ik blij. Graag tot de volgende keer, Hanneke!

volgende >