Kattenoppas aan huis

zodat u tijdens uw vakantie zonder zorgen kunt ontspannen

Verzorging van uw katten aan huis

Als u met vakantie gaat en u wilt uw kat niet naar een pension brengen of de buren belasten met de zorg voor uw katten, dan is Thuisdierzorg één op één de oplossing. Ik kom aan huis om uw kat of katten te verzorgen, terwijl u onbezorgd kunt genieten van uw vakantie. Door mijn opleiding in de dierverzorging die ik in Barneveld aan het Groenhorst College heb gevolgd, en daarnaast inmiddels jarenlange ervaring heb als Paraveterinair, en me hierna nog verder verdiept en gespecialiseerd heb op het gebied van kattengedrag, weet u zeker dat u kat bij mij in vertrouwde handen zal zijn. 

Kat verzorgen aan huis

Katten zijn erg stressgevoelig en een kat is erg gehecht aan zijn vertrouwde omgeving en vaste ritme. Het is daarom niet voor elke kat weggelegd om tijdens uw vakantie in een pension te verblijven. Verzorging aan huis is dan een uitkomst.

Bij de verzorging aan huis van uw kat, verschoon ik uiteraard de kattenbak, geef ik vers eten en drinken en geef ik uw huisdier persoonlijke aandacht. Dit alles in het eigen tempo van de kat en in alle rust. Ook eventuele andere (grote) huisdieren kan ik gelijktijdig verzorgen, denk hierbij bv aan kippen en/of paarden, geiten.

Toedienen van medicatie bij uw kat

Indien uw kat een aandoening heeft, waarvoor (op gezette tijden) medicatie toegediend moet worden, dan is dat geen probleem. Omdat ik tien jaar als paraveterinair dierenartsassistente heb gewerkt, heb ik veel ervaring van alle mogelijke aandoeningen bij katten en het toedienen van medicatie. Eventuele afwijkingen in de gezondheid merk ik snel op en ook bij oudere katten kan ik, indien nodig, extra intensieve zorg verlenen.

Vraag naar de mogelijkheden