Hondenuitlaatservice

Zo werkt de uitlaatservice van Thuisdierzorg één op één

De groepsuitlaatservice

Dit is een wandeling van ruim een uur, de hond(en) haal ik bij u thuis op met mijn auto en ik ga naar het bos, of naar ons eigen omheinde uitlaatveld. Een groep honden die wij uitlaten bestaat uit maximaal 7 honden. Hier hebben wij bewust voor gekozen om zo ruim voldoende aandacht aan uw hond(en) te kunnen besteden en om zo professionaliteit, kwaliteit en overzicht te waarborgen. Het is belangrijk voor de sociale, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling van de hond om regelmatig met andere honden te kunnen spelen. Belangrijk hierbij is dat uw hond het gewend is om met andere honden om te gaan, ofwel goed gesocialiseerd is. Tijdens deze wandeling kunnen de hond(en) lekker met elkaar rennen, spelen en zwemmen en als de hond goed gehoorzaamt mag hij natuurlijk los lopen.

Ook is het mogelijk bij Thuisdierzorg één op één na overleg om uw hond alleen uit te laten, dus zonder andere honden in een groep. Tijdens het intake gesprek houden we zoveel mogelijk rekening met u wensen en die van uw hond(en).

Veilig en vertrouwd

Vervoer van uw viervoeter vindt plaats in veilige hokken, elke hond in een eigen hok. De bestelauto is voorzien van ventilator en aan boord bevindt zich een EHBO kit en brandblusser.

Plezier voorop

Het klinkt vanzelfsprekend, maar niet alle honden vinden het prettig om in een groep te worden uitgelaten. Via de app geef ik u terugkoppeling over elke uitlaatbeurt.

Moe maar voldaan

Nadat uw hond lekker heeft geravot kan hij thuis lekker uitrusten, maar niet voordat ik de pootjes en uw hond zo goed als mogelijk heb afgedroogd.

Omheind uitlaatveld

Het uitlaatveld van Thuisdierzorg één op één is helemaal omheind en beschikt over een zwemvijver, waar de honden naar hartelust kunnen rennen en spelen en een duik kunnen nemen in de zwemvijver voor verkoeling. 

De individuele uitlaatservice

Vanuit uw eigen huis maak ik een wandeling met uw hond(en) in de eigen vertrouwde omgeving, of na overleg in een bosgebied in de buurt. Deze is met name geschikt voor bijvoorbeeld de wat oudere of zieke hond(en) die naar verhouding wat minder tot een gemiddelde lichaamsbeweging nodig hebben, of honden die moeilijk kunnen wennen in een groep honden.

 

Werkgebied

Brummen, Leuvenheim, Eerbeek, Laag Soeren, Hall, Oeken en Voorstonden

Bekijk hier de actuele tarieven voor de hondenuitlaatservice