Hondenuitlaatservice (Gediplomeerd)

De uitlaatservice van Thuisdierzorg één op één in zijn werk:

Lange wandeling

Dit is een wandeling van ruim een uur, de hond(en) haal ik bij u thuis op met mijn auto en ik ga naar het bos, of naar ons eigen omheinde uitlaatveld. Een groep honden die wij uitlaten bestaat maximaal uit 6 a 7 honden. Hier hebben wij bewust voor gekozen om zo ruim voldoende aandacht aan uw hond(en) te kunnen besteden en om professionaliteit, kwaliteit en overzicht te houden. Het is belangrijk voor de sociale, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling van de hond om regelmatig met andere honden te kunnen spelen. Tijdens deze wandeling kunnen de hond(en) dan ook lekker met elkaar rennen, spelen en zwemmen en als de hond goed gehoorzaamt mag hij natuurlijk los lopen.

Ook is het evt. mogelijk bij Thuisdierzorg één op één na overleg om uw hond alleen uit te laten, dus zonder andere honden in een groep. Tijdens het intake gesprek houden we zoveel mogelijk rekening met u wensen en die van uw hond(en).

Het uitlaatveld van Thuisdierzorg één op één is helemaal omheind en beschikt over een zwemvijver, waar de honden naar hartelust kunnen rennen en spelen en een duik kunnen nemen in de zwemvijver voor verkoeling. 

 

Blokje om

Vanuit uw eigen huis loop ik met uw hond(en) een blokje om in de eigen vertrouwde omgeving van ongeveer een kwartier tot 20 minuten. Deze is met name geschikt voor bijvoorbeeld de wat oudere of zieke hond(en) die naar verhouding wat minder tot een gemiddelde lichaamsbeweging nodig hebben.

 

Werkgebied

Brummen, Leuvenheim, Eerbeek, Hall, Oeken en Voorstonden

Bekijk hier de actuele tarieven voor de hondenuitlaatservice