Gastenboek

Lees wat anderen zeggen of laat zelf een berichtje achter

Hieronder kunt u de berichten lezen die in het gastenboek zijn achtergelaten.

Laat ook een bericht achter

Marjan en Bé Jacobs schreef op woensdag 11 juli 2018 om 21:57

Top! We hebben een hyper jonge hond, een Heidewachtel en Huggy is zijn naam. Wat mij niet lukt qua verzorging, nagels en zijn voetzooltjes etc. bijwerken lukt Hanneke wel. Wat zijn wij blij met haar! En onze Toller Chico ook. Tot gauw!

Annelies Heijink schreef op dinsdag 3 juli 2018 om 09:54

Hoi Hanneke, wat heb je toch een rust en liefde voor de dieren. Zo mooi om te zien hoe je alle tijd nam om Yeti aan je te laten wennen. En het werkt, want hij liet daarna makkelijk zijn nagels knippen!
Tot de volgende knipsessie! Groetjes Annelies

Linda schreef op woensdag 25 april 2018 om 21:30

Hanneke is fantastisch (lief) voor dieren. Onze kruising Kees brengen we al sinds hij 1 jaar is, bij Hanneke om te plukken. Voor de eerste keer heeft ze hem eerst bekeken en advies gegeven over zijn vacht. Doordat hij een kruising van meerdere rassen is, heeft hij geen standaard vacht. Het is fijn om hem te brengen, maar nog fijner om hem op te halen. Mooi ziet hij eruit en direct zijn zijn nagels, tanden en anaalklieren weer gecontroleerd/behandeld. En Hanneke is altijd geïnteresseerd in zijn wel en wee en ook dat van de baasjes en onze andere dieren. Absoluut een aanrader wat ons betreft!

Sharon van Milligen schreef op donderdag 22 maart 2018 om 14:06

Wat een leuke spontane vrouw is Hanneke!
En wat een liefde en kennis voor het vak! Echt een aanrader en ga zo door!

Liefs Sharon

Els schreef op zaterdag 9 september 2017 om 17:53

Hanneke laat mijn ridgeback sinds een jaar uit. Gewoon vanuit mijn huis. Dat is ideaal voor mijn hond, die een dagje ouder is en niet meer alle dagen zin heeft om een eind te lopen. Wat ik heel prettig vind, is dat Hanneke opmerkzaam én zorgzaam is. Ze laat het altijd meteen weten als haar iets aan de hond is opgevallen en is simpelweg geïnteresseerd in zijn wel en wee. Super, zo'n uitlaatdame!

Elke Velthuis schreef op maandag 12 juni 2017 om 10:47

Balou (chocolade bruine labrador): Als Hanneke mij komt ophalen hoor ik haar auto al van verre aankomen. Ik ga dan vast bij het raam staan kijken en kwispelen want ik ben heeel blij!!! Ik mag dan weer lekker spelen en zwemmen met mijn vriendjes. Als ik haar uit de auto zie stappen ga ik vast bij de deur staan zodat ik zo snel mogelijk mee kan. Ik wordt 3x per week gewoon thuis opgehaald en weer teruggebracht. Dank je wel Hanneke!!
Mijn baasje is erg blij en tevreden met je. Zeker ook omdat haar werkdagen nog wel eens willen veranderen en jij dan erg flexibel kunt zijn.
Daarnaast wordt ik twee keer per jaar geknipt en gewassen.
groeten van Balou en Elke

Carolien schreef op zaterdag 1 april 2017 om 09:21

Wat een service! Robbie wordt opgehaald bij mijn moeder (94), die recent in Brummen is komen wonen. En wordt keurig geknipt weer thuis gebracht. Ondertussen zijn ook de nagels geknipt, zijn de anaalklieren gedaan en is het gebit bekeken. Dan is Robbie tussendoor ook nog uitgelaten. Hanneke belde de volgende dag op om te vertellen hoe het allemaal is gegaan. Wat ons betreft Robbie blij, mijn moeder blij en ik blij. Graag tot de volgende keer, Hanneke!

Agnes schreef op zaterdag 14 januari 2017 om 22:34

Hoi Hanneke, Rambo ons konijntje ligt er weer helemaal tevreden bij met zijn mooi geknipte nagels. Super bedankt! Groetjes Agnes

Rob en Miranda Boers schreef op zondag 4 december 2016 om 19:13

Hanneke heeft de uitdaging op zich genomen om iedere dinsdag onze onstuimige, lieve en enthousiaste labrador Faya haar energie kwijt te laten raken. En dat doet Hanneke fantastisch. Faya is stapelgek op Hanneke! Als Faya weer thuis komt is ze helemaal uitgeput en heeft zij heerlijk kunnen spelen en ravotten met haar harige vriendjes!

Daarnaast gaat onze grote haarbal 3x per jaar naar Hanneke toe voor een spa behandeling om haar overtollige vacht weg te wassen. Daarbij wordt ook gelijk een check gedaan van de oortjes, tandjes en nageltjes. En dus komt onze Faya altijd weer glanzend, gepoetst en geknipt thuis van deze verwennerij.
Wij hopen (en Faya ook) dat wij nog lang gebruik mogen maken van deze diensten van Hanneke.

Reini van den Beld schreef op maandag 31 oktober 2016 om 22:45

Onze ruwharige jackrussel Floortje is vorige week weer uitstekend door Hanneke geplukt.Zelfs haarnagels en gebit zien er weer mooi verzorgd uit. Ik vind dit echt een goede service.
Hanneke is altijd super lief voor Floortje. Bedankt Hanneke je bent een prima trimster.

Aty schreef op woensdag 26 oktober 2016 om 22:22

Vandaag mocht ik, Boomer Bowie, weer bij Hanneke op bezoek. Het was tenslotte alweer bijna 4 maand geleden dat Hanneke mijn vacht had behandeld en het was dit keer wel erg veel haar! Heerlijk getut met Hanneke, lekker in bad, een heerlijke mani- c.q. pedicure gehad, zelfs mijn tanden zijn weer up-to-date! Hanneke, dank je wel! Mijn baasje en vrouwtje zijn erg blij met jou en ik natuurlijk ook! Tot over 3 maand!

Carla Hoornenborg schreef op maandag 17 oktober 2016 om 16:05

Hallo,
Ik ben Dudley Hoornenborg,
een Cavalier King Charles Spaniël.
Sinds twee jaar woon ik in Leuvenheim en ben
al een paar keer bij Hanneke geweest.
Hanneke is leuk,lief en aardig.
"We gaan lekker tutten" zegt ze altijd.
Dat "tutten" vond ik eerst wel eng,
ik ben tenslotte een Cavalier, dus zeer gevoelig.
Ik moes in het begin ook wel een beetje gillen als
ze aan me zat, maar dat is nu over.
Ik ruik lekker, ben mooi geknipt en mijn nageltjes
zijn lekker kort.
Ze vonden me thuis al leuk, nu vinden ze me nog
leuker.
Maar weet je wat ik leuk vind? Ik mag nu elke drie
maanden naar Hanneke.
Dank je wel Hanneke, tot de volgende keer.
Dudley.

Bettydisbergen schreef op donderdag 9 juni 2016 om 20:27

Taro, onze Ierse terriër is vandaag door Hanneke weer geweldig verzorgd. Haren geplukt, nagels geknipt en zelfs zijn tanden zijn van tandsteen ontdaan. Hij ruikt zelfs heel bescheiden lekker! Er wordt zelfs tussendoor met hem gespeeld. Hanneke bedankt hoor!

Nicole Regelink schreef op zondag 5 juni 2016 om 14:29

Hoi Hanneke, nogmaals bedankt voor de goede zorgen voor onze twee katten Wiebe en Sophie. Dankzij jou kon ik met een gerust hart een paar dagen weg! Als het nog eens nodig is weet ik je zeker weer te vinden.
Groeten, Nicole Regelink

Ali grootherder schreef op donderdag 2 juni 2016 om 15:24

Hallo Hanneke.Wat is Boy weer mooi geknipt, super! Hiervoor erg bedankt!

Ineke Dekker schreef op dinsdag 12 april 2016 om 19:48

Hoi Hanneke, wat heb je mooi werk verricht, Sjors ziet er uit om door een ringetje te halen. We zijn er erg blij mee dat hij bij jou is geweest, echt vakwerk! Je zult Sjors zeker terug zien! Voor jou een dikke 10 en een lieve poot van Sjors :-)

Marijke schreef op donderdag 7 april 2016 om 20:48

Beste Hanneke, Heel fijn om te merken dat je zo goed op onze hond let en alert reageert. De dierenarts constateerde dat de bult op de poot van Leica een soort blauwe plek was die vanzelf moet slinken. Gelukkig niets alarmerends. Dinsdag gewoon weer spelen met de andere honden. Dank je.

Geert Stronks schreef op donderdag 25 februari 2016 om 13:20

Hoi Hanneke. Vanochtend weer geweest met Boy. Zijn driemaandelijkse verzorgings en knipbeurt stond weer gepland. Hoe je het voor elkaar krijgt weet ik niet, maar hij ziet er weer tiptop uit en hij ruikt dan ook weer zo lekker.
De volgende afspraak staat al weer en we zijn dik tevreden met je!

Elselien Klein schreef op donderdag 4 februari 2016 om 21:02

Hoi Hanneke, super bedankt voor de goede knipbeurt van onze Balou! Hij ziet er super goed uit! En wat nog belangrijker is hij komt super vrolijk en blij terug elke keer weer ! Teken dat hij het fijn vind bij je !
Groetjes Elselien en een pootje van Balou!

Anne-Marie schreef op zondag 4 oktober 2015 om 14:01

Hallo Hanneke. Goed om te zien dat de hondjes zich vermaakt hebben bij je. Dankjewel voor de goede opvang. Ze zien er prachtig uit! Groetjes Anne-Marie

< vorige - volgende >