Honden uitlaatservice in Eerbeek

Uitlaat vanuit huis, individueel of in kleine groepen

Bent u op zoek naar een professionele en goede honden uitlaatservice in Eerbeek? Dan bent u bij Thuisdierzorg één op één aan het juiste adres. Uw hond is uw beste kameraad en die verdient de beste zorg. De honden worden bij ons in groepen uitgelaten of evt. na overleg vanuit uw huis voor een blok om.

Waarom mee met een uitlaatservice?

Honden zijn van nature sociale dieren die in een roedel leven. Het is voor de hond niet leuk om de hele dag alleen thuis te zijn. Daarnaast is het voor het welzijn van uw hond belangrijk dat in zijn fysieke en mentale behoeftes wordt voorzien. Heeft u daar zelf geen tijd voor of bent u niet in de gelegenheid? De uitlaatservice in Eerbeek van Thuisdierzorg één op één is de oplossing.

Maak direct aan afspraak

Tijdens een wandeling van een uur kan uw hond lekker spelen en rennen. Uiteraard is dit goed voor uw hond zodat hij zijn energie kwijt kan, maar het kan zelfs gedragsproblemen voorkomen.  Een groep honden die wij uitlaten bestaat maximaal uit 6 a 7 honden. Hier hebben wij bewust voor gekozen om zo ruim voldoende aandacht aan uw hond(en) te kunnen besteden en om kwaliteit, proffesionaliteit en overzicht te houden. Het is belangrijk voor de sociale, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling van de hond om regelmatig met andere honden te kunnen spelen. Tijdens deze wandeling kunnen de hond (en) dan ook lekker met elkaar rennen, spelen en zwemmen en als de hond goed gehoorzaamt mag hij natuurlijk los lopen. Als de hond moe en voldaan is, zult u als baas merken dat uw hond tevreden wordt thuisgebracht.


Thuisdierzorg één op één beschikt ook over een eigen omheind uitlaatveld met zwemvijver, waar de honden naar hartelust kunnen rennen en spelen en een duik kunnen nemen in de zwemvijver voor met name bij warmer weer de nodige verkoeling. 

 

Wie maakt er gebruik van een honden uitlaatservice in Eerbeek?

Dat zijn:

  • Werkende mensen die hun hond niet te lang alleen willen laten
  • Mensen met een ziekenhuisopname
  • Mensen die slecht ter been zijn en geen lange wandelingen kunnen maken
  • Gewoon een dagje weg, bijvoorbeeld voor een uitstapje, bruiloft, dag winkelen, etc.

De eerste keer mee met de uitlaatservice in Eerbeek

Als u uw hond zijn beweging en sociale contact wilt gunnen, maak dan nu een afspraak. Tijdens een intakegesprek maken we kennis met elkaar en met uw hond(en). Uw wensen worden besproken en we spreken af hoe vaak uw hond meegaat. Heeft u vragen over de uitlaatservice of bijvoorbeeld over de voeding of vachtverzorging dan kunt u die ook altijd stellen.

Bij Thuisdierzorg één op één is uw hond in vertrouwde handen.

Thuisdierzorg één op één, persoonlijke zorg en aandacht voor u en uw huisdieren.