Brummens Hondenfestijn

Brummens Hondenfestijn

Ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van de Kynologen Club Brummen en omstreken organiseerde de KC Brummen onlangs op 15 mei een hondenfestijn. Tijdens deze dag werden demonstraties van hondensporten als behendigheid, flyball, dogfrisbee en dogdance gegeven. Thuisdierzorg één op één was ook van de partij.

Op zondag 15 mei 2011 stond Thuisdierzorg één op één met een stand op het Brummens Hondenfestijn, georganiseerd door de KC Brummen welke dit jaar precies 65 jaar bestaat. Bij de stand lagen o.a. folders maar kon u ook uw vragen kwijt over o.a. de juiste vachtverzorging, wanneer en hoe uw hond getrimd moet worden en over de overige verzorging, het gedrag van uw huisdier. Ook waren er een aantal producten te koop.

Naast deze stand waren er op deze dag verschillende demonstraties hondensporten te zien zoals flyball, behendigheid, gedrag en gehoorzaamheid, ringtraining, dogfrisbee, dogdance, treibbal, coursing en was er een demonstratie van een personal servicedog. Honden uit het publiek mochten tevens oefenen met bijna al deze sporten.

Al met al kijkt Thuisdierzorg één op één terug op een geslaagde dag met mooi weer!