Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018

Het einde van 2018 nadert met rasse schreden, en wat is het jaar weer voorbij gevlogen! Alvorens we het jaar afsluiten, vertel ik u graag over de ontwikkelingen van Thuisdierzorg één op één van het afgelopen jaar.

Zo heb ik een aantal opleidingen afgerond en enkele seminars en lezingen bijgewoond. Je bent
immers nooit uitgeleerd en er zijn telkens weer nieuwe inzichten op het gebied van dierengedrag en dierverzorging. Bij het seminar van de internationaal bekende Vicky Halls heb ik veel geleerd over het lezen van de kat en de signalen die katten laten zien waaruit hun gemoedstoestand blijkt. Erg interessant.

In het voorjaar  van 2018 hebben we een gloednieuwe overkapping geplaatst op het omheinde uitlaatveld. Hier kunnen de kleinere en oudere honden bij slecht en kouder weer de droogte opzoeken. Bij heet weer, zoals afgelopen zomer, is het een heerlijke, koele en schaduwrijke plek. Ook voor mezelf is dit een uitkomst!
Thuisdierzorg één op één bestaat inmiddels alweer acht jaar, en dus word het tijd voor een nieuwe website. De oude gaat al vanaf het begin mee en voldoet niet meer aan de huidige tijd. Leuk als u eens een kijkje neemt, en nog leuker natuurlijk als u een bericht achterlaat in het gastenboek.

Het afbouwen van het werk in de trimsalon sinds afgelopen jaar is goed bevallen, fysiek ben ik er nog niet maar het gaat wel beter. Ook komend jaar zal ik daarom alleen nog werkzaam zijn in de trimsalon op de maandag- en de woensdagmiddag. Sinds afgelopen januari neem ik geen nieuwe klanten meer aan en dit blijft zo.

Tot slot wens ik u en uw huisdieren hele fijne, warme en gezellige feestdagen toe en een gelukkig en gezond 2019! Hopelijk mag ik u ook in het nieuwe jaar weer welkom heten met al mijn diensten!

Warme wintergroet,
Hanneke Fleur