Alweer het einde van het jaar 2023

Alweer het einde van het jaar 2023

Alweer bijna een jaar voorbij, tijd om even stil te staan. Afgelopen jaar was met name in de uitlaatservice en de kattenoppas aan huis een goed en druk jaar voor Thuisdierzorg één op één. Afwisselend heb ik weer mogen genieten van alle vaste uitlaathonden, als ook een paar nieuwe. En natuurlijk van onze eigen hond Jeb, een Nova Scotia Duck Tolling Retriever die deze maand alweer 1 jaar oud is geworden! Hij heeft inmiddels al veel nieuwe vrienden gemaakt in de uitlaatservice, is goed gesocialiseerd, leert veel en hij gaat dan ook graag regelmatig met me mee.

Voor komend voorjaar staat op de planning dat er een nieuwe en grotere zwemvijver komt op het omheinde uitlaatveld, en daarnaast gaat het uitlaatveld ook wat uitgebreid worden. Verder zal ik me ook komend jaar blijven ontwikkelen en zorgen dat ik up to date blijf op het gebied van honden en kattengedrag, en de andere dieren waar ik voor zorg. Er zijn altijd weer nieuwe inzichten en geen dier is wat dat betreft hetzelfde. Dit blijft me dan ook elke dag waarin ik met dieren werk boeien. U kunt er dus ook in het nieuwe jaar weer vanuit gaan dat ik met veel professionele zorg en liefde er voor u en uw huisdieren zal zijn!

Tenslotte wil ik u en uw huisdieren hele fijne en gezellige feestdagen wensen en een mooi, gelukkig, liefdevol en gezond 2024!

Vriendelijke groet,

Hanneke Fleur