De dierverzorging op maat

De dierverzorging op maat

Voor zowel grote als kleine huisdieren. (voor de verzorging van katten, paarden, konijnen, geiten, kippen, varkentjes etc. aan huis) Thuisdierzorg één op één komt bij u thuis om uw huisdieren te verzorgen wanneer u met vakantie bent, een dagje weg of vanwege een andere reden waardoor u tijdelijk niet voor uw huisdieren kunt zorgen.

Met mijn brede opleiding dierverzorging en daarna jarenlange ervaring als paraveterinair, en na verschillende cursussen in oa katten, konijnen en hondengedrag te hebben gedaan, kunt u rekenen op een professionele en liefdevolle verzorging van uw huisdieren. Ook voor het geven van medicatie aan uw huisdier bent u bij thuisdierzorg één op één aan het goede adres.

Zelf ben ik opgegroeid op een boerderij met veel dieren van klein tot groot. Vandaar ook mijn jarenlange ervaring met dieren en mijn grote liefde hiervoor. Ieder dier heeft net als ieder mens zijn/haar eigen karakter en eigenaardigheden en is hierdoor uniek!

Voor meer informatie en/of een vrijblijvend intake gesprek kijk op onze website of neem contact op. Thuisdierzorg één op één: professionele zorg en aandacht voor u en uw huisdieren! www.thuisdierzorg-1op1.nl